Tillykke til årets konfirmander

Juli-café i Frejlev Kirkecenter

SOMMERTILBUD!

Vanen tro er der i juli måned et særligt tilbud til dem, der måtte melde afbud til aktivitetsferien i Norge og de 10 dages bjergvandring med telt i de transylvanske alper.

Alle, der har tid og lyst, indbydes til Juli-café i Frejlev Kirkecenter

onsdag 5. juli og onsdag 19. juli kl. 9.30 - 11.30

Vi mødes til god kaffe og friske rundstykker - og nok også lidt mere. Prisen er overkommelig, for det er gratis. Hyggen er inkluderet. Og kirkebilen kører på vanlig vis.

Yderligere er der morgenkaffebord ved to af højmesserne i juli måned:

Søndag 9. juli i Sønderholm

Søndag 30. juli i Frejlev

Sjælesorg på Nettet

Sjælesorg betyder omsorg for sjælen. Sjælesorg er en gratis fortrolig samtale med en præst. På sjælesorg.nu kan du chatte over nettet med en præst om eksistentielle temaer, tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro. Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst eller følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.  

Sjælesorg er omsorg for sjælen, og det er en mulighed for at chatte med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med. Præsten er en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager dig alvorligt.

Du behøver ikke være medlem af folkekirken, kristen, eller tro på Gud for at tale med en præst på sjaelesorg.nu enten gennem chat eller samtale fra smartphone, iPad eller computer.

Chatten kan tilgås fra venstremenuen her på siden og er åben: Mandag - torsdag Kl. 13.00 - 17.00 & 19.00 - 22.30.

 
Udskrevet fra Sønderholm og Frejlev Kirkers hjemmeside