Menighedsrådvalg 2016

Til Sønderholm Menighedsråd er der opstillet en kandidatliste med 6 kandidater og 3 suppleanter.

Kandidater: Egon Hostrup Nielsen, Betina Lassen, Hanna Kristensen, Per Ulrik, Klara Andersen og Povl Thomsen

Suppleanter: Peter Stoffersen, Knud Roskjær og Mette Ørbæk Andreasen

Kommer der ikke inden den 27. september kl. 19, flere kandidatlister, er de nævnte 6 kandidater valgt til Sønderholm Menighedsråd med virkning fra 1. s. i advent.

Til Frejlev Menighedsråd er der opstillet en kandidatliste med 7 kandidater og 3 suppleanter.

Kandidater: Lis Sennenvald, Poul Østergaard Mortensen, Helle Bang, Rikke Sommer Eriksen, Jens Pedersen, Ruth Christensen og Jørgen Mortensen  

Suppleanter: Anders Kjær, Per Christophersen og Annette Gravesen

Kommer der ikke inden den 27. september kl. 19, flere kandidatlister, er de nævnte 7 kandidater valgt til Frejlev Menighedsråd med virkning fra 1. s. i advent.

Sogneaften

Fredag 30. september kl. 19.30

i Frejlev Kirkecenter

Benny Andersen - Foredrag om eget forfatterskab

Et foredrag med Benny Andersen giver et spændende kig ind i arbejdsværelset hos en af vores helt store og folkekære forfattere.
Han har udgivet digtsamlinger, noveller, romaner, essays og børnebøger, bl.a. bøgerne om Snøvsen og endvidere skrevet tv- og teaterdramatik. Modtog i 1985 Modersmål- Prisen. Benny Andersen blev æreskunstner i Østermarie i 2004 og fik i den anledning opkaldt Benny Andersens Boldgade efter sig i byen.

Benny Andersen er den mest læste og sungne moderne danske lyriker. Han mestrer det danske sprog på en underfundig måde, hvor han bringer ordspil og anden leg med ord ind i lyrikken i kombination med humor, skæve synsvinkler og små puf til danskernes dobbeltmoral. Han er ikke mindst kendt for sit langvarige samarbejde med Povl Dissing.
Benny Andersens første digtsamling udkom i 1960 og hed Den musikalske ål. Mest kendt er er nok Svantes viser fra 1972, som de fleste danskere har taget til sig.


Entréen er 75 kr., som betales ved indgangen. 

Sangaften med Sønderholm Kirkekor

Tirsdag 4. okt. kl. 19.30 i Sønderholm kirke og sognegård

Kom og syng Benny Andersen og andet godt!

Har du lyst til en munter sangaften sammen med Sønderholm Kirkekor?

Aftenen starter i kirken, hvor Sønderholm Kirkekor vil lave en ganske kort koncert med Benny Andersen sange og et par andre godbidder fra deres seneste repertoire.

Derefter fortsætter aftenen i sognegården i selskab med kaffe på kanden og »Ellas bedste boller«. Her skal vi alle sammen synge en masse dejlige sange, og her bliver også fokus på Benny Andersens lyrik, da vi fredag 30. september har haft besøg af digteren selv i Frejlev Kirkecenter. 

Babysalmesang i Sønderholm Kirke

Der starter nyt hold med babysalmesang i Sønderholm Kirke i uge 43, onsdag 26. oktober, kl. 9.30-11.00.

Tilmelding til 

Lene Forup, tlf. 40 13 24 80, e-mail: lf(at)soenderholm-kirke.dk

Læs mere om babysalmesang her

 
Udskrevet fra Sønderholm og Frejlev Kirkers hjemmeside