Jazz-café »De danske evergreens«

Tirsdag 13. marts kl. 19.30 i Frejlev Kirkecenter

Danske sange og salmer

Jan Harbeck, Mads Vinding, Ole Sloth

Der bliver kælet for de fantastisk fotte temaer, der fremføres med mange nuancer og veksler fra meditativ melankolsk inderlighed til udadvendt pågående groove med fest, farver og folkelig fællessang.

Entre kr. 50. Der kan købes øl, vand og vin. Mulighed for MobilePay.

Sogneindsamling

Søndag 11. marts

Meld dig som indsamler i Sønderholm til: Per Ulrik,

tlf. 98341636 / 22431636, e-mail: formanden@soenderholm-kirke.dk;

i Frejlev bedes man kontakte Ruth Christensen,

tlf. 22203448, e-mail:kasserer@frejlev-kirke.dk.

Man er også velkommen til blot at møde op og få en rute efter gudstjenesterne.  

Spaghettigudstjeneste

Torsdag 15. marts i Sønderholm Kirke kl. 17.00

- Med en god historie fra præstens kæmpebibel 

»Butlerforældre og små herskaber« v. Jens Andersen

Torsdag 22. marts kl. 19.30 i Frejlev Kirkecenter  

Foredraget handler om børns udvikling og trivsel, om de voksne som rollemodeller, om anerkendelse som forudsætning for trivsel.

”Børn, der møder forældre og voksne, der uden dårlig samvittighed påtager sig voksen- og forældrerollen, skal nok klare sig”, siger Jens Andersen.

Faste rammer, udfordringer, varme i dagligdagen giver et godt psykologisk grundlag.

Jens Andersen er psykolog, forfatter og underviser og fortæller i sit foredrag på underholdende og inspirerende måde om den seneste viden om børneopdragelse og familieliv og giver konkrete eksempler på, hvordan den onde cirkel med usikkerhed og magtkampe brydes. 

Påskefrokost

Skærtorsdag 29. marts kl. 11.00 i Frejlev kirke og kirkecenter

Påskeugen er noget helt særligt i den kristne tradition. I år markerer vi den ikke bare via rækken af gudstjenester i ugens løb, men også med en invitation til at deltage i en fælles frokost efter højmessen.

Frokosten vil være gratis for alle, men af hensyn til tilrettelæggelsen bedes man tilmelde sig senest torsdag 22. marts til kirkekontoret på

ton@km.dk eller på tlf. 98 34 13 06.

Sjælesorg på Nettet

Sjælesorg betyder omsorg for sjælen. Sjælesorg er en gratis fortrolig samtale med en præst. På sjælesorg.nu kan du chatte over nettet med en præst om eksistentielle temaer, tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro. Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst eller følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.  

Sjælesorg er omsorg for sjælen, og det er en mulighed for at chatte med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med. Præsten er en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager dig alvorligt.

Du behøver ikke være medlem af folkekirken, kristen, eller tro på Gud for at tale med en præst på sjaelesorg.nu enten gennem chat eller samtale fra smartphone, iPad eller computer.

Chatten kan tilgås fra venstremenuen her på siden og er åben: Mandag - torsdag Kl. 13.00 - 17.00 & 19.00 - 22.30.

 
Udskrevet fra Sønderholm og Frejlev Kirkers hjemmeside